Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Schweppes-nyi vonzerő

2011.07.17. - sinkovits Szólj hozzá!

 A Schweppes a közelmúltban sikeresen debütált a Facebook-on applikációival. A magyar felhasználók között is nagy sikere volt a Schweppes Profile App-nek, és a Schweppesonalizer-nek is. Utóbbinak, ami egy kreatív alkalmazás, sok magyar nyertese is lett, a fődíjasok között is.

Most a Schweppes az Uma Thurman főszereplésével készült reklámfilm témáját folytatva ismét egyedülálló élményt kínál. Új alkalmazása a Schweppes Appeal nevet viseli. Ezen keresztül Guy Gadbois, a csábítás nagymestere tanítja meg a rajongókat a Schweppes-csábítás művészetére.
 
 
Az alkalmazás a vállalat új online stratégiája alapján született, a Schweppes a holland Red Urban digitális ügynökséggel dolgozott együtt a koncepció fejlesztésében és megvalósí
tásában.

 

Címkék: facebook digitális marketing facebook marketing facebook alkalmazás facebook kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr53075409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása