Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Nem található oldalak, eltűnt gyermekek

2012.09.26. - sinkovits Szólj hozzá!

404-es oldalak vannak és lesznek is, mindaddig amíg olyan oldalt keresünk, ami nem található, ilyenkor többnyire félregépelési hiba, vagy az adott aloldal megszűnése hozza elő a mindenki által ismert felületet. Általában nem szeretjük, pedig számtalan ötletes módja lehetne használatának, de itthon az igazán ötletes, vicces megoldások egyelőre váratnak magukra a mai napig, parlagon hagyva egy értékes felületet. 

Azonban nem csak szórakoztató lehet egy 404-es oldal, hanem hasznos is:

A Missing Children Europe és a Child Focus egy fontos és nemes ügyet szolgáló egyszerű megoldást kínál az oldaltulajdonosoknak 404-es oldaluk egyedibbé, szimpatikusabbá tételére. A Náluk regisztrált oldalak új kódot kapnak a korábbi 404-es oldal helyére, erre cserélve eltévedt user-ünk megkapja az üzenetet, hogy az oldal nem található, ám a gondolatot folytatja - "mint ahogy az alábbi gyermek sem található, eltűnt" és random bemutat alkalmanként egy-egy elveszett gyermeket.

missing.JPG

Sajnos nem gondolnám, hogy ennek köszönhetően sok gyermek kerülne újra biztonságba, de mindenképpen jó az irány!! Talán éppen egy ilyen vagy ehhez hasonló digitális megoldás lesz az új tejes doboz a csellengők sikeres felkutatásában. Oldaltulajdonos! Tedd meg az első lépést: http://notfound.org/

Címkék: társadalmi felelősség digitális marketing alternatív reklámmegoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr1004803790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása