Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Elraboltak és élvezem!

2014.01.31. - sinkovits Szólj hozzá!

 

A hét elején, január 28-án elérhetővé vált elsőként Xbox One-ra a Call of Duty: Ghost első pályacsomagja az Onslaught. Az Onslaught, amit az alább megtekinthető nagyon erős, félelmetesen jó kisfilmmel támogat meg a kiadó, az Activision. A videó címe: CODnapped - a Call of Duty rövidítésének és a kidnap (emberrablás) szónak a keresztezéséből. De mit is jelent ez? A filmből kiderül! Tarts egy kis szünetet, megéri!


CODnapped: a mindennapok taposómalmának kötelezettségeibe már már megcsömörlő emberek kiszakítása a Call of Duty izgalmas, kihívásokkal teli világába. Ha megnézted a videót bizonyára Te sem bánnád, ha egy ilyen emberrablás áldozatává válnál, a kisfilm szereplői is visszafojtott mosollyal nyugtázzák az eseményeket.


Elvégre vérprofi kommandós brigádok amolyan COD stílusban a lehető legváltozatosabb és legizgalmasabb módon rabolják el a filmben szereplő Urakat, az unalmas munkaebéden szenvedőt, a barátnőjével talk show-t nézőt és a családi nagy-bevásárlást éppen záró férfit. Van akit motorkerékpárral húznak el és van, akit helikopterrel rángatnak ki menet közben egy autóból. Egy dolog biztos, élvezik! Hiszen az emberrablók az elraboltak gyűjtőhelyén egy Call of Duty paradicsomot alakítottak ki, ahol a dolguk csupán a játék.

A filmmel a készítők nem a hardcore gamer-ekre lőnek, hanem a sikeres fiatal dolgozókra, akik igazán értik és értékelik az időt, ami a hétköznapok rutinját feloldja.

Címkék: xbox call of duty vírus marketing digitális marketing vírus film xbox one codnapped ghosts onslaught

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr935790160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása