Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

A Digitális Marketing Blog és a Kütyüshop közös nyereményjátéka

2010.06.10. - sinkovits Szólj hozzá!

Vegyél részt a DIGITÁLIS MARKETING BLOG és a KÜTYÜSHOP közös nyereményjátékában! 

Legyél a
DIGITÁLIS MARKETING rajongója Facebookon, hogy azon szerencsések között lehess, akik között egy igen népszerű NeoCube Alpha-át és egy nagyon vadító Breki füles-t sorsolunk ki! (bemutatásuk a cikk végén)

A nyereményeket a DIGITÁLIS MARKETING augusztus 10-ig meglévő rajongói között sorsoljuk ki!

Ne habozz,
csatlakozz!

 

Na de kik és mik is ők?

A Kütyüshop-ot már biztosan ismered: Ők azok, akik olyan termékeket forgalmaznak, amelyekre biztosan nem volt szükséged mindaddig, amíg nem találkoztál velük. Ezért légy óvatos, mikor a site-jukra látogatsz, hidd el, túl sok mindenre nem volt még szükséged, módjával csemegézz tehát itt

A Kütyüshop a különleges, vicces, kreatív ajándékok hazai piacának egyik élenjáró szereplője, úttörő szerepet vállalva a piac definiálásában, kialakításában és a termékek, az ún. kütyük vagy bigyók ismertté tételében. 

 

Három hírrel is szolgálhatok velük kapcsolatban:
Az egyik, hogy elindították új webshopukat, amely a réginél nem csak megjelenésében lett vonzóbb, működésében is jóval kifinomultabb annál, illetve sok extra kényelmi funkcióval szolgálja ki a látogatókat.

A másik hír, hogy forgalmazásukban idehaza is kaphatók végre a Kidrobot extravagáns design-kütyüi, melyek a világ legelismertebb designereinek limitált példányszámú, abszolút egyedi teremtményei, maximum néhány ezer darabos példányszámmal az egész világon.
Egy kicsit bővebben a Kidrobotról.

A harmadik és egyben szerintem legizgalmasabb hír, amellyel szolgálhatok, hogy Kütyüék kiléptek Offlineiába is, azaz boltot nyitottak az Aréna Plázában.

NeoCube Alpha és Breki füles

A NeoCube 216 pici kis mágnesgömbből áll, és mielőtt megpróbálnád kirakni, jó ha tudod, hogy nincs megoldása, ellenben addiktív, de nagyon. A gömbök tulajdonképpen mágnesek, amelyek mindenhol tapadnak egymáshoz, ergo mindegy, hogy jobbról, balról, fentről vagy lentről akarod összeilleszteni. Bármit kirakhatsz vele a gömbök mennyiségének határain belül. De nem is vetem a szót tovább, nézzétek meg a videót, többet mond, mint én egy kisregényben.

 

Szinte bármilyen formát kialakíthatsz vele: kocka, piramis, 2 dimenziós, 3 dimenziós ábrák, kb. végtelen lehetőséged van. Stresszoldónak és kreativitásfejlesztőnek javasolt, de vigyázz, mert könnyen függést okoz. Nélkülözhetetlen egy digitális marketing élharcos asztaláról.

A Breki füles egy pár különleges és stílusos fülhallgató. A fülhallgató bármilyen szabványos hordozható lejátszóval kompatibilis (3,5 mm-es jack csatlakozó).



 Tehát csatlakozz és nyerj egy NeoCube-ot vagy egy Breki fülest! Nincs más dolgod, mint csatlakozni a Digitális Marketing Facebook oldalához és máris részt veszel az augusztus 10-én tartandó sorsoláson!

Ne habozz!

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr992071373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása