Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Sörrendelés Facebookon? Lájkolom

2011.06.21. - sinkovits Szólj hozzá!

Nem sűrűn írunk magyar Facebook-os kampányokról, de most kivételt teszünk, hiszen a Gösser applikációja nem mindennapi élményben részesíti a felhasználókat. A Gösser Citromfutár alkalmazással a sört rendelhetünk a meleg nyári napokon, mégpedig ingyen. Bár a sör alkoholmentes, a biciklis futárok pedig csak Budapest területén szállítják ki a terméket, mindenképpen elismerésre méltó vállalkozásról van szó. Nem emlékszem, hogy idehaza vagy külföldön bárki csinált volna hasonlót.
 

A kampány egyébként a Gösser NaturZitrone 0,0% sört népszerűsíti, amit bárhol, bármikor élvezhetünk. Talán pont a bárhol, bármikor életérzés  adta az ötletet a Friendly Advertising kreatívjainak, hogy útnak indítsák a Gösser Citromfutár szolgálatot, és lehetővé tegyék, hogy egy Facebook alkalmazáson keresztül három hétig ingyen sört rendelhessünk a forró nyári napokra. Én kipróbáltam, nagyon lájkolom!

A kampány első hetében készült egy összefoglaló videó is a szolgáltatásról, amely virálisan népszerűsíti a Citromfutárt. Nézzétek meg és próbáljátok ki ti is! A Citromfutár június 15-től egészen július 5-ig minden hétköznap délelőtt 9-től 11-ig várja rendeléseteket!
 

Címkék: facebook hazai facebook marketing facebook alkalmazás friendly advertising

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr763000835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása