Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Jay Jays - Dance Off 3D

2010.03.31. - sinkovits Szólj hozzá!

 Hááát hol is kezdhetném... Indítsunk a lehető legmesszebbről: 
Szeretem az ausztrál digitális ügynökségek kreativitását, nagyon sok ausztrál munkát láttam már és rengeteg volt köztük olyan, ami abszolút rendben volt, tökéletesen kivitezett kreatív koholmányok. Valamiért van bennem egy olyan képzeletszülte gondolat, hogy ezek az ausztrál srácok valahol a tengerpart mellett egy szép kis irodában ütik el az időt mindaddig, amig meg nem szólal a -lehetséges, hogy csak az én fejemben létező- csengő, amely nem mást jelent, minthogy igen magas hullám közeleg. Ekkor minden dolgozó hóna alá csapja az íróasztalnak támasztott szörfdeszkáját és rohannak a vízre. Majd egy kis hullámlovaglás után Jack azt mondja Steve-nek, hogy van egy ötletem a Jay Jays-nek. Persze lehet, hogy ez csak az én szürreális elképzelésem az ausztrál kreatívokról, de ha nem is ez, valami titkuk biztos van.

Jay Jays

 A Jay Jays egy népszerű ausztrál ruhamárka. Kampányképletük sokáig a hagyományos vonalon mozgott. Nyomtatott katalógus, néha TV szpot, store designe, néhány kép a kollekcióról a honlapra és szemetgyönyörködtető kirakatok szerte az országban. De valami megváltozott.

2009-ben a Jay Jays azzal a megfigyeléssel kereste meg a Visual Jazz csapatát, hogy vevőik már nem igazán olvasnak nyomtatot sajtót, kevesebb TV-t néznek ellenben a mókásabb és social online tartalmakkal, mely már közelebb áll hozzájuk. A Jay Jays a vásárlóikkal való szilárd és hűséges kapcsolatra támaszkodhatott, több mint 50 ezer FB rajongóval és egy egyre növekvő online fókusszalszámolhattak.

A most útjára indított JAY JAYS - Dance Off 3D kampány a márka első komolyabb szárnypróbálgatása az online térben, melynek célja nem csak a bemutató, hanem a szórakoztatás egyaránt. A Visual Jazz azon dolgozott, hogy egy olyan élethű és izgalmas új tapasztalatot hozzon létre, amely valóban nagyon új és nagyon mély tapasztalat. Mindezt egy megújult színes honlapon (Jay Jays) töltve egy hordó mókával és sok felhasználói tartalommal.

A kampány alapkoncepciója a ruhák olyan újszerű bemutatása, mely több szempontból előnyös. Először is tényleg klassz dologról van szó, rengeteg táncost választottak ki, akik nagyon sokféle stílust, hátteret, kor-csoportot, hozzáállást és nemzetiségi hovatartozást képviselnek. Miközben a táncosok táncolnak, bármikor megállíthatjuk a képet és így az éppen az aktuális ruháikról nyerhetünk plusz információt. Másfelől pedig -és egyben ez a főattrakció- az egész bemutató 3D-ben tekinthető meg, így valóban olyan élményt nyújt, amivel még nem telítődött a ma fogyasztója. Ezen felül ez azért is nagyszerű, mert a 3D-s szemüvegeket a boltokban osztogatják, így aki megtekintené a dolgot, el kell látogatnia egy JAY JAYS-be, vagy az is hasznos, ha már márkahű fogyasztóról van szó, így nekik is tudnak valami pluszt nyújtani. 

Sajnos mostanság nem jártam Ausztráliában :(, így nem élhettem át az élményt teljes valójában, de el tudom képzelni, hogy elég lehengerlő.

 

http://danceoff.jayjays.com.au/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr921884949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása