Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Felhívás!

2010.04.16. - sinkovits Szólj hozzá!

Kedves digitális médiában és online/digitális ügynökségeken dolgozó olvasóim!

Oldalamon létrehoztam egy "Digitális média itthon" menüpontot. Tettem ezt azért, hogy a fent megnevezett területeken dolgozóknak legyen egy olyan fóruma, ahol lehetőségük van (amennyiben igény van rá) bemutatni ténykedésüket, egymásnak és a területre fogékonyaknak. Ahol diskurzus indulhat új technológiákról, büszkén be lehet mutatni friss, ötletes és kreatív fejlesztéseiteket, felhívást, szakmai híreket tehettek közzé, a szakmát érintő eseményeket harangozhattok be stb.

Itt megjelenhet bármi a hazai digitális közéletről. Konkrétan arra gondoltam, ha be szeretnétek mutatni fejlesztéseiteket, vagy csak egy témáról értekezést tennétek közzé feltüntetve ügynökségetek nevét, akkor küldjétek el nekem a thinkdigital.artuum@gmail.com-ra a post-ot, képeket és én megjelentetem.

Szeretném, ha a blog egy szakmai fórumként működne a továbbiakban, természetesen továbbra is felvonultatva a kreatív digitális nemzetközi megoldásokat.

Szereteném, ha csak részben is, a digitális média olvasztótégelyévé válna, szeretném, ha ez a menüpont egy szakmai faliújság, egy szakmai felület lehetne.

Persze nem arra gondolok, hogy stratégiailag fontos technológiai megoldások részletes kivitelezéséről számoljatok be, inkább csak arra gondoltam, hogy bár sokan tartotok fent blogokat, ott általában mégsem az új ötletes fejlesztéseitekről, kampányaitokról adtok számot, pedig érdekes lehet megismerni egymás munkáját.

Továbbá kíváncsi lennék, hogy egyáltalán van e értelme ennek a kezdeményezésnek szerintetek, működne-e, élnétek-e a lehetőséggel? Mit gondoltok?

Címkék: hazai

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr21925796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása