Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Alan, egy elcseszett gitárhős története

2010.05.07. - sinkovits Szólj hozzá!

 A Doritos snack gyártója mindig is híres volt arról, hogy professzionálisan bánik a marketing eszközökkel. A legújabb promójuk, egy nyereményjáték, mely során Guitar Hero felszerelést lehet nyerni. 

"Minden egészséges férfi életében van egy szakasz (általában a középiskolás évekre esik), amikor úgy gondolja, hogy az alfahímség felé vezető út egyik fontos állomása, hogy tökéletesen imitál gitározó mozdulatokat ismert rockszámokra, magyarul léggitározik. Ezt nem kell szégyellni, hanem gyorsan át kell esni rajta, mint az első magömlésen, de mivel a Guitar Hero a hiányzó láncszem a léggitár és az igazi között, a játék éppen ezeket a rég elfeledettnek hitt ambíciókat éleszti fel, és előhozza az emberből a kamaszt."
Index

A Doritos nyereményjátéka bevezetésére (kampány site) egy rövidfilmmel állt elő, melynek karaktere a fenti bekezdéssel ellentétben már születésekor metálvillával köszönti édesapját, de valahogy mégsem sikerül rocksztárrá válnia sosem. Egy meg nem értett rocksztár, aki sosem tud megfelelni az elvárásoknak, ugyanis minden helyzetben előjön belőle a gitárhős, életét állandó csalódások kísérik emiatt, mígnem már-már feladja álmait. Végül egy élelmiszerüzletben, aktuális munkahelyén egy utolsó kitörésekor egy kupac Doritos-on landol és végre megtalálja önmagát. Szórakoztató kis film, nem mondom.

(lejátszáshoz katt a képre)

Címkék: vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr911979353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása