Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Digitális,- és közösségi média monitoring

2010.07.04. - sinkovits Szólj hozzá!

Irigylem a Gatorade marketingeseit! 

A Gatorade a világ legsikeresebb sportitala, egy erősen sportorientált brand. Több 10 millió fogyasztó, rajongó, akik rendszeresen hallatják a hangjukat, de vajon hallja őket valaki? Persze a kérdés általános, ez más cégeknek is feltehető. A legtöbb vezető vállalat sikeresen integrálja a közösségi médiát napi üzletmenetébe, ügyesen kommunikál, ahogy mindig, ahogy azt megszokta: - kifelé. Más médiumokhoz hasonlóan itt is mondja a magáét, eltekintve a közösségi média alapvető gondolatától, a kétirányú kommunikációtól. A közösségi média monitoring a leggyakoribb dolog, ami egy közösségi média kampányból kimarad. Nincs hozzá megfelelő eszköz, egyszerre többet kéne használni, nincs rá idő, ember, pénz.

Íme a Gatorade új Mission Control Room-ja, egy egyedileg épített szoba, speciális jelentési platformokkal az IBM és a Radian6 közreműködésével, 7 hatalmas képernyővel és több munkaállomással a marketing és elemző csapat számára a kampányok, nyilvános online beszélgetések és a média folyamatos ellenőrzésére. 

Céljuk a legnagyobb sportbrand létrehozása. Ez a kis szoba talán hozzájárul fogyasztóik megértéséhez, ezáltal könnyebb eléréséhez, minden esetre érdekes lehet, szívesen csekkolnám élőben.

Címkék: közösségi marketing digitális marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr532129309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása