Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Magyar vír(t)us

2010.11.11. - sinkovits 3 komment


Főoldalról kattintók itt tekinthetik meg! 

 

 Jó?
Mondjuk..

Ez sem rossz..

Vagy ez?

Aham.. Szóval most ülök és várom a lóvét. Egyrészről imádom az ötletet, jobban belegondolva nem annyira. Az e-bola play hálózatáról van szó. Az alapötlet, hogy bloggerek, oldaltulajdonosok egy kis apanázsra tehessenek szert azzal, hogy vírusfilmeket embedelnek az oldalukra, minden egyes videómegtekintés pénzt hoz a konyhára. Ez egy kifejezetten jó bevételi forrás és nem csak bloggernek, oldaltulajdonosnak, hanem a sok-sok ismerőssel rendelkező "véleményvezéreknek" is és nem utolsó sorban a kampányok elindítóinak.

Hivatalosan: 

Használd ki weboldalad, blogod, vagy akár Facebook profilod látogatottságát és csatlakozz az e-bola play hálózatába!

Regisztrálj ingyenesen hogy folyamatosan hozzáférhess a legfrissebb vírus- és egyéb videó tartalmakhoz, válaszd ki amelyik neked tetszik, tedd fel az oldaladra és a nézettségek után máris elkezdhetsz pénzt keresni. 

 _____________________________

Ez nekem bejön, bár félek elkényelmesednek a kreatívok, fizetnek az e-bolának és terjed is a vírus, akkor is, ha csak egy egyszerű slide show. Jó persze, csak azért nem osztanék meg semmit, mert pénzem lehet belőle (ez a poszt kivétel: ezzel a rendszerben fellelhető leginkább jónak mondható videókat szerettem volna prezentálni, bár azért mehet még egy play gomb :) ), nyilván a jól sikerült filmek gyorsabban terjednek a hálózaton belül.

De ne is legyen igazam, alapjában véve az e-bola play jó ötlet, a nemzetközi porondon a helye. 

Címkék: vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr712441388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.11.11. 16:44:42

nekem a kalinkásból most az nem esik le, hogy ez egy új reklám? mármint annyiból áll, hgoy a régi végére odarakták ezt a szamováros cuccot.
elindul a videó, és csak azért nézem végig, mert ÉN tudom, sejtem, hogy ez nem teljesen ugyan az a videó, mint ami 1-2éve megy a tvtől elkezdve mindenhol.
de egy átlagtvző vajon kivárja,hogy ez ugyanaz a reklám lesz-e?
na?

maurice74 · http://www.personaltraining.hu 2010.11.13. 20:03:08

Én is kiraktam egyet az oldalamra, aztán meg jól levettem. Nem lehet kisebb akárhány pixelnél, az oldalt meg nem fogom most emiatt átszerkeszteni.

maurice74 · http://www.personaltraining.hu 2010.11.13. 20:05:23

@maurice74: jah, elfelejtettem lecserélni a honlapom
süti beállítások módosítása