Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Tweet-meghajtású Merci

2011.02.02. - sinkovits Szólj hozzá!

Carl Benz 1886. január 29-én Berlinben szabadalmaztatta háromkerekű motoros kocsiját. Azóta e nap számít a 2011-ben 125 éves jubileumát ünneplő automobil hivatalos születésnapjának. Az automobil feltalálója azóta is oly sokoldalúan és folytonosan határozza meg annak fejlődését, mint egyetlen más járműgyártó sem. Ez valamennyi lényeges területre érvényes, a hajtástechnikától a komforton és a biztonságon át a designig. Az autógyártók számára azóta is a siker kulcsa az innováció, és a jövőben még fontosabb lesz. Bátor új ötletek nélkül nem lenne autó, újító szellem nélkül nem lenne haladás. 

Ennek szellemében a Mercedes-Benz USA érdekes kampányt indított ennek prezentálására: Glenview-i tesztközpontjában kiállítottak egy Twitter-meghajtású járgányt. Ezt bárki tweetekkel tesztelheti, kinyithatod a motorháztetőt, beröffentheted a motort, rátaposhatsz a gázra és üvültedheted a heavy-metalt othhonról a gép elől...

..itt tesztelheted!

 

A kampány Tweet Race néven fut, a fő attrakció nem is az, hogy tesztelhetjük az egyik járgányt tweetekkel, hanem, hogy életre keltették az első tweet-meghajtású autóversenyt 4, celebekkel is megtámogatott csapat között. 

Okos megoldás, hogy nem a microsite-on van a fókusz, hanem ezt az amúgy Twitteren keresztül játszható versenyt, játékot gyakorlatilag a FB-ról tudod elérni, így ügyesen használják a kampányt egy-néhány lájk begyűjtésére a Tweet Race alkalmazáson keresztül. 

A versenyt jelenleg egy a GL350 Blue Tec SUV-ot hajtó csapat vezet, a Team Coach nem más, mint Serena Williams, a maga csekély közel 2 Millió követőjével.

 

Nem volt még alkalmam a kecskeméti Mercedes gyárat köszönteni, így most ezt a bejegyzést nekik ajánlom. Üdv skacok!

 

Címkék: twitter digitális marketing alternatív reklámmegoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr222633009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása