Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Zseniális kocsmarketing

2011.02.07. - sinkovits Szólj hozzá!

 

Ha szereted a vicces és innovítív reklámmegoldásokat, ismerned kell az argentín Andes sört. Ők voltak, akik megteremtették a félelmetes Teletransportert, ami egy hangszigetelt alibigenerátor, amelyeket különböző pub-okban helyeztek el. Célja, hogy mikor rádtelefonál a barátnőd miközben épp a skacokkal tivornyázol, a szerkezet egy igen hiteles alibit biztosít számodra a kocsmán belül. Már ekkor megmutatkozott, hogy igazán szociális a brand a célcsoporttal. 

 

Ám úgy tűnik az Andes itt nem állt meg, sokakat a barátnő még így is távolmaradásra kényszerít. Nekik találták fel a Friend Recovery-t. Ezeket a robotokat is számos kocsmába pakolták ki és lehetőséget ad arra, hogy még ha otthon is kell maradnod, a haverokkal is együtt lehetsz. A robotokra webkamerával lehet csatlakozni, így az asztaltársaság kvázi teljes jogú tagjai lehetünk.

 

Valljuk be: zseniális!!!

Címkék: digitális marketing alternatív reklámmegoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr792644661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása