Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Doberhuahua

2014.01.30. - sinkovits Szólj hozzá!

Doberhuahua.jpg
"Az életben nem lehetünk meg kompromisszumok nélkül. Alkalmazkodnunk kell másokhoz is. De nem szabad olyan kompromisszumokat kötni, amelyeket nem tudunk elviselni." /Popper Péter/

Az Audi lenyűgöző járműiről ismert, az autómárka most egy roppant furcsa állatot fejlesztett. A Super Bowl-ra forgatott reklámfilmjében megmutatja, hogy mi történik, ha kompromisszumot kötünk: A világot elárasztja egy félelmetes kutyaszörny. A 60 másodperces szpot egy pár vívódásáról szól egy állatkereskedésben, az egyikük egy csivavát (érthetetlen okból éppen a pár férfi tagja), a másikuk egy dobberman-t vinne haza. Határozatlanságuk egy új típusú kutyafajtát eredményez, a nem túl barátságos Doberhuahua-át. 

Na de hol jön be az Audi a képbe? Azt állítják, a kompromisszum Őket is megijeszti. "Audi A3 - luxus kompromisszumok nélkül!"

Címkék: audi super bowl vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr975789649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása