Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

2010 legvírusosabb márkái

2010.09.14. - sinkovits Szólj hozzá!

 

 2010-ben volt szerencsénk egynéhány elég jó vírusvideóhoz. Valószínűleg nektek sem lesznek ismeretlenek, így az alábbi infografika, csupán összegzi nekünk az év legnézettebb és leggyakrabban megosztott vírusait, rámutatva olyan érdekes tényekre, mint pl. hogy Shakira Waka Waka-ája a VB-hez lenyomta a Nike Write the Future-ét, már ami a nézettséget illeti. Ám ezen felül is tartogat meglepetést azt gondolom a grafika.

Véleményem szerint azonban nem is az a lényeg mit néznek meg sokan, hanem az, hogy a nézők hány százaléka osztja meg a látottakat, hány százaléka érzi annyira magáénak a vírust, hogy ellenálhatatlan vágyat érezzen megosztásához. Na ez az amiben a Nike egyelőre verhetetlen.

Kösz Viral Ad Network

Címkék: vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr372294208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása