Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Szeretnék én olyan országban élni...

2010.01.21. - sinkovits Szólj hozzá!

Olyan országban, ahol a legunalmasabb intézmények is színvonalas kreatív kampányokat alkotnak, ugyanis találtam ilyet. Persze nyilván egy ügynökség kreatívjáról beszélünk, na de megbízást kell rá adni, az ötletet el kell fogadni. Mi is efelé tartunk, de még hosszú folyamat áll előttünk.

Tehenek kontra földönkívüliek

Létezik egy honlap, ami tények és dokumentációk egész garmadájával bizonyítja, hogy földönkívüliek lopják a teheneket. Számos jelentés tanúskodik róla, hogy a tehenek felrepülnek a levegőbe, hogy aztán eltűnjenek a csészealjakban. Cornwallban, Angliában John Edgecombe 3,000 láb magasságban Cessna gépéről fotózott le egy elrablás alatt álló (repülő) tehenet.

A honlapon lehetőségünk van nekünk is föld körüli pályára állítani egy példányt, bánatos bőgés közepette. Mókás. A honlap számolja a kilőtt teheneket. Ma ez a szám 1 025 802.


Az ötlet egyszerű. A honlap tulajdonosa a California-i Tejfeldolgozó Tanács. Ehhez képest szép megoldás. Nem gondolom, hogy emiatt bárki több tejet inna. De a kilőtt több, mint 1 millió tehén bizonyítja, hogy a honlap látogatottsága valszínűleg jóval magasabb arányaiban is, az érdeklődés jóval nagyobb, mint mondjuk a magyar Tejtermék Tanács (TT) oldala iránt.Márpedig a figyelem nagy kincs.
Jó lövöldözést!
 

Címkék: kreatív honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr251689743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása