Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Digitális csomagolás

2010.02.01. - sinkovits 2 komment

Amint látjátok megújúlt designe-nal jelentkezem. Hiszen mit ér a hasznos tartalom, ha az oldal nem kedves a szemnek? Sajnos ezt a kérdést még sok vállalatvezető nem tette fel magának kis hazánkban. Pedig egy vállalat weboldala olyan, mint a termék csomagolása. A felhasználó ez alapján alakítja ki rólunk első benyomását. Hiába a minőségi munkavégzés, ha igénytelen a legfőbb céges információszolgáltató eszközünk, az ügyfelek tájékozódását szolgáló honlapunk. Rengeteg negatív példával találkozni, pedig olyan ez, mintha az értékesítőinket mackónadrágban, szandál-zokni párosításban küldenénk tárgyalni.

A designe ereje

Egy nem olyan régi kutatásban olvastam, hogy a fiatalok egy gyengén szerkesztett oldalról előbb elnavigálnak. Ez szinte természetes, én is ezt teszem. A designe-ra áldozni kell. Nem sokkal nagyobb befektetés ez, mint a havi céges gázszámla télen, hiánya mégis az igénytelenség kifejeződése.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Népkert Kft.-nek az elegáns sablonért, ezzel is támogatva őket a magam egyszerű módján célkitűzéseik elérésében. Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint "hogy mindenki egyenrangú állampolgára lehessen az épülő digitális Magyarországnak," azaz segítséget nyújtanak mindenkinek, kinek programozási ismeretei gyérek és túl sok tehetsége a rajzhoz sincsen, mégis fel szeretné venni a kesztyűt és hasznos tartalommal szolgálna olvasóinak. Sablonjaik magas minősége erre a garancia.

Köszönöm!

Címkék: designe digitális marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr91719157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csomag Olga · http://csomagolas.blog.hu/ 2010.02.02. 14:47:51

A digitális csomagolás... nem rossz :-) De azért a felhasználóbarát jelleg szerintem fontosabb.

sinkovits · http://thinkdigital.blog.hu/ 2010.02.02. 15:09:43

@Csomag Olga: Nahát :D
Köszönöm a címet!!
Valahol a cím pedig a post csomagolása, így utólagos engedelmeddel ezen változtattam is, ugyanis a tiéd jobb volt! :)
süti beállítások módosítása