Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Ifjú kreatív make a big biznissz

2010.02.16. - sinkovits Szólj hozzá!

Honnan tudhatjuk, hogy mi vagyunk a következő dollármilliomosok az internetes bizniszben?

1. Piszkosul fiatalok vagyunk
2. Tudunk programozni
3. Van egy ötletünk
4. Lefejlesztettük
5. A New York Times-ban adunk riportot róla (ergo: érdekli az embereket amit csináltunk)

Csípem és persze irigylem az ilyen Zuckerberg féle srácokat. Pár hónap, év leforgása alatt egy kreatív koncepcióból hatalmas pénzt csinálnak úgy, hogy megvalósítják az álmaikat. Persze néha csak úgy jön a siker magától,

Olvastam egy cikket az Indexen, arról, hogy egy orosz fiatalé a legizgalmasabb netes oldal. Ez a fiatal Andrej Ternovszkij, moszkvai és mindössze 17 éves. Ebből fakadóan az oldal nem a legergonómikusabb, de fiatal kora ellenére nagyon jó fejlesztés.

És hát az ötlet végtelenül egyszerű, mégis valóban hihetetlenül izgalmas. Nem is értem, hogy hogy lehet, hogy még nem volt ilyen. Ki is próbáltam, klassz koncepció. Az oldal lényege, hogy a site random összekapcsol minket valakivel a világból, aki éppen fent van, és videóchatelhetünk vele. Otthon unatkozóknak hihetetlenül jó szórakozás. Engem először egy nagykalapos Hulk Hogan bajuszú szivarozó texasi emberkével kavart össze, de találkoztam helyes csajokkal és olasz machókkal unatkozó középameriai családapákkal egyaránt.

Ez egy nagyon érdekes módja más kultúrák megismerésének. Nem lepődnék meg, ha hipp-hopp belenyomnának pár ezer dollárt az oldalba.

Figyelemreméltó és érdekes, és ha egy izgalmas oldal tulajdonosa, létrehozója a New York Times-ban ad interjút a fejlesztéséről borítékolható a siker. Legalábbis hirtelen pár hétre rászegeződött a világ szeme. Ha tud élni vele, hamar illusztris társaságban találhatja magát.

Máris igen szépen halad az úton, legutóbb mikor beléptem, 21 ezer ember volt online.

Ügyes nem? Mit gondoltok? szólj hozzá

Próbáld ki!

Címkék: kreatív honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr771763547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása