Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Absolut - I'M HERE

2010.03.31. - sinkovits Szólj hozzá!

  Az Absolut és Spike Jonze közösen alkotott egy rövidfilmet, az I'm here-t. Egy 30 perces love story két robotról Los Angelesben. A film csak online nézhető, és ami megkülönbözteti az összes ilyen kísérlettől az az, hogy csak bizonyos időközönként van "vetítés", és még ami miatt felkeltette sokak érdeklődését, az az, hogy a hagyományos mozikhoz hasonlóan, csak korlátozott mennyiségű néző nézheti meg egy nap. Tehát a titka pont a megvonás, a limitált jegyek száma.

Nagyon komoly "hype"-ot kreáltak a tartalom körül azáltal, hogy a hagyományos moziélményt ilyen ügyesen ültették át az online térbe. Az első hétvégén 230 ezren nézték meg, ez sok hagyományos mozifilm számait is veri! Megtekinthető: itt.

 

Címkék: microsite vírus marketing digitális marketing vírus film kreatív honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr581884833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása