Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Ha mindig is divatfotós szerettél volna lenni...

2010.05.04. - sinkovits 2 komment

 Szokásos témaszerző körúton jártam a neten gyanútlanul, átvizsgáltam kedvenc külföldi blogjaimat, hátha történt valami érdekes a digitális marketing háza táján. Nem gondoltam, hogy a blog fennállása óta a legkreatívabb, legimpozánsabb kampánnyal fogok összefutni ezen a napon. Pont az általam a könyvjelzők között legelhanyagoltabb blogon, a zainals-on bukkantam erre a gyöngyszemre:

JAG Black - The JAG_Studio

A JAG Black egy igen jó farmergyártó. Érdemes megnézni a site-jukat. De most nem ez a lényeg, hanem az iszonyú menő micrositejuk! Miről is van szó?

A JAG Black divatcég megtalálta a módját, hogy a divatipar legizgalmasabb folyamatán -a divatfotózáson- keresztül fogja meg a fogyasztókat.

Kialakított egy virtuális fotóstúdiót ahol 70 fotó erejéig mindnyájan menő divatfotósok lehetünk, fiúk és lányok egyaránt. Lehetőségünk van kiválasztani egy modellt (férfi/nő) aki hosszú percekig pózol előttünk, mi pedig vadul kattintgathatjuk a virtuális fényképezőgépünket, mindezt kellemes zenére.

Persze itt még nincs vége, a fotózás célja, hogy összeállítsuk a JAG katalógusát képeinkből, melyet egyszerűen összeállíthatunk egy lapozható formába. Természetesen -hiszen mit ér ma már a digitális kampány nélküle?-az elkészült művünket rögtön megoszthatjuk minden ismerősünkkel.

Engem megvettek.
Tessék kattintgatni vadul! http://www.jag-jeans.com/

Címkék: microsite vírus marketing közösségi marketing digitális marketing kreatív honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr21971878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DorKa 2010.05.04. 20:47:32

Ez nagyon ügyes :) :) :)

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.05.05. 23:08:15

Regen velem is elofordult, hogy egy ritkan frissulo oldalra regen neztem ra, es igy lemaradtam dolgokrol. Amiota Google readert hasznalok az rss feedekre, tobbe nem fordulhat ilyen elo.(tiszta sablon reklamszoveg:)) cserebe viszont lemaradok olyan dolgokrol, mint egy oldal designvaltasa. fasza lett. gratula.

Ha mar ennyire dicsered, akkor holnap megnezem. az ilyeneket (egyelore) nem pda-ra csinaljak. :)
süti beállítások módosítása