Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Közös szívügyünk, szívszerelő microsite

2010.05.20. - sinkovits Szólj hozzá!

Manapság rengeteget hallani arról, hogy az önpusztító életmód, az egészségtelen és rendszertelen táplálkozás a dohányzás, a stressz, a mozgásszegény életmód következtében számos betegség alakulhat ki. A fenti életstílus gyakori következményei a szív,- és érrendszeri megbetegedések, a szívinfarktus, a szélütés és a hirtelen szívhalál. A szív,- és érrendszeri megbetegedések aránya nagyon jól behatárolható államhatárok tekintetében. Magyarországon a kringési megbetegedések következtében bekövetkezett korai halálozások aránya háromszor magasabb, mint az Európai Uniós átlag. Az a szomorú, hogy ez még a kelet-európai átlagnál is rosszabb.

A Flora margarinnál stílusosabb, szebb elkötelezettség egy ilyen fontos ügy mellett sajnos nagyon ritka. Hosszú idő óta elkötelezettek a szívbarát életmód elterjesztése mellett, ennek az elkötelezettségnek számos gyönyörű tv szpotot köszönhettünk már eddig is. Ilyen volt például a lenyűgöző Flora Runner,

vagy éppen a nem is olyan régi Szeresd a szíved - plüss szíves reklám:

 

Szerencsére a Flóra itt nem állt meg, az új szpotjában Szívbarát Lépések Programot hirdet és felhívja a figyelmet egy micrositera, amely segít abban, hogy minden nap odafigyeljünk, odafigyelhessünk szívünkre.

 

A SzívbarátLépések.hu a szívbarát életmód kialakításában segít. Kis lépések megtételére ösztönöz, ami valóban mindenki számára kivitelezhető, ám ez a sok kis apró lépés is hozzásegíthet egy egészségesebb élethez, csökkentheti a szív,- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Sok kicsi (szívbarát lépés) sokra megy!

Mindenkinek lehetősége van elkészíteni az oldalon Szívbarát Lépések profilját, majd kiválaszthatja az életstílusához leginkább passzoló apró kis lépéseket. A megtett lépéseket a Szívbarát naplóban vezetheti. Az oldalon minden nap olvashatóak a napi szívbarát tippek, továbbá elhelyeztek egy Impulzus nevű dobozt is, amely az oldal információs és kulturális ütőere. Itt érdekes és szórakoztató szívbarát tartalmakat olvashatunk.

Hamarosan elérhető lesz a Szívbarát Lépések Facebook oldal és Twitter csatorna.

Mivel számomra különösen fontos a szívbarát életmód ösztönzése, ezért örömmel számoltam be a Flora ezen új aktivitásáról. És ha nem is regisztrál be rögtön mindenki, a napi tippek olvasgatását mégis nagyon ajánlom.


Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel RSS-re, vagy csatlakozz hozzánk Facebookon!

 

Címkék: hazai microsite digitális marketing kreatív honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr162017464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása