Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Zúzz le egy telefont és a tiéd!

2010.06.04. - sinkovits Szólj hozzá!

Adott volt a Samsungnak az a strapabíró, por,- ütés,- és vízálló telefonja.

Ehhez agyaltak ki egy hihetetlenül egyszerű és ötletes interaktív játékot. Persze ilyenből sok van, de hogy ilyen sikeres is legyen, az bizony klassz. Nem kellett más csak egy asztal, egy pár darab a fent említett telefonból és egy site. A terjedésről az internetes közösség gondoskodott. Egy szobában felálítottak egy közel másfél méter magasságú asztalt, rászórták a telefonokat, majd a szobát bekamerázták.

A site-on elérhetővé tették az asztalon heverő telefonok számát, ugyanis a játék lényege éppen az volt, hogy hivogatni lehetett a telefonokat, melyek ennek -a vibrációnak köszönhetően elkezdtek letáncolni az asztalról. Ha sikerült levezetned egy telefont megkaptad!

Eséskor a telefonok komoly ütést kellett, hogy elviseljenek és a gonosz szervezők arról is gondoskodtak, hogy akár egy vízzel teli akváriumba essenek. Persze mindez a telefonnak meg se kottyan. Esés után, ha mégegyszer hívtad és működött, már postázták is a telefont.

Izgalmas kis játék majdnem, hogy mindkét félnek ingyen. Egy ilyen mammutcég reklámköltéséhez képest ez az akció szinte semmibe sem került, és a játokosnak sem, hiszen a telefont senki sem vette fel.

A kampányról tömérdek helyen és mennyiségben számoltak be a különböző online médiumok, a siteról elküldhettük egy barátunknak a linket ill. (természetesen) megosztható volt az élmény Facebookon, Twitteren.

És annak ellenére, hogy nem költöttek a kampányra sokat (semmit), igen szép eredményeket produkált:

  • több, mint 30.000 hívás óránként!
  • a site-on eltöltött átlagos idő, több mint 12 perc volt

 

Címkék: facebook microsite vírus marketing közösségi marketing digitális marketing kreatív honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr812055623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása