Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

AR billboard

2010.06.29. - sinkovits 2 komment

 Egy újabb módja az AR felhasználásának, Forever21 augmented reality billboard, egy elképesztő elektronikus hirdetőtábla a New York Times Square-en. Plakát a jobbik fajtából:

Times Square Billboard by Space150 from Cliff Kuang on Vimeo.

Címkék: augmented reality digitális marketing alternatív reklámmegoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr532118032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sinkovits · http://thinkdigital.blog.hu/ 2010.06.30. 11:40:43

Én magam nem vagyok egy technical guy, de annyi a lényeg, hogy, ha ott állnál a Times Square-en a tömegben, készülne a tömegről egy "kép" amelyet aztán a virtuális Forever21-es lányzó szabadon felhasználhat, pl. kiemelhet téged a tömegből és megehet, vagy berakhat a kalapja alá.

Ehhez Augmented reality és spy-esk technológiát használtak, amely adatokat szolgáltat a kamera nézetéből minden egyes ott ácsorgó emberről.

Ha az értelmét nem látod, hát igazából mindösszesen meghökkentő, újszerű, önmagában is hírértékű, felkapták a külföldi blogok és megismerkedtünk a Forever21 nevével.
süti beállítások módosítása