Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

1 világ, 24 óra, 6 milliárd nézőpont

2010.07.07. - sinkovits Szólj hozzá!

 Soha nem látott filmes kísérlet. Videomontázs. Az élet egy napban.

Érdekes "történelmi jelentőségű globális kísérletbe" vágta a fejszéjét a Youtube videómegosztó. Kitűzött egyetlen napot, július 24-ét, amikor is mindenkinek lesz 24 órája leforgatnia életének legfontosab momentumait. A legjobb, legjellegzetesebb darabokat összeolvasztják majd Kevin McDonald rendezésében, a producer nem más lesz, mint Ridley Scott!

2011 januárjában lesz a film premierje a Sundance fesztiválon, akinek bekerül a filmje, vagy annak egy részlete, annak nevét feltűntetik a stáblistában, mint társrendező, 20 szerencsés pedig el is utazhat a fesztiválra, hogy együtt ünnepeljen a rendezővel. 

A project támgatója az LG, aki jó érzékkel szponzorált meg egy szerintem remek kezdeményezést. Kíváncsian várom a végerdményt!!!

Részletek: https://www.youtube.com/lifeinaday

Címkék: youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr72136869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása