Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Egy öreg fa gondolatai

2010.09.30. - sinkovits 1 komment

 Vajon mit érez egy a Brüsszel peremterületén élő 100 éves fa? Mit gondol, mit mondana? Vajon mit osztana meg barátaival Facebookon, Twitteren egy ilyen tapasztalt és bölcs természeti lény?

Az EOS Magazine (élővilággal, természettel foglalkozó magazin) egy társadalmi kísérlet keretében hozzásegíti ezt az egy öreg fát gondolatai megosztásához. Felszerelték minden érzékelővel, ami csak megtalálható egy meterológiai központban, plusz kapott szemet (webcam) és fület (mikrofon), majd ezek felhasználásával írtak egy sor algoritmust, mely a fa érzéseit emberi szóra fordítja.

A beszélő fa szívesen osztja meg gondolatait Facebookon és Twitteren, Flickr-ön képeit, Youtubon videóit osztja meg a nagyközönséggel.

Néhány gondolata FB-ról:
- Nincs kedvem tovább fotoszintetizálni ilyen felhős csúnya időben!
- Én és a barátaim kicsit túlórázunk, szűrjük a port a levegőből..
- Mai feladatom, tisztítani a levegőt
stb.

Facebookon közel 6500 barátja van, Twitteren majd' 3 ezren követik. Megjegyzem, gyönyörű képeket csinál az öreg hölgy (Flickr). 

Érdekes.

Oldalán minden gondolatával megismerkedhetsz egy helyen: 
http://www.talking-tree.com/

 

Címkék: microsite vírus marketing közösségi marketing digitális marketing kreatív honlap alternatív reklámmegoldások zöld marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr412334352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.Nicole 2010.09.30. 15:38:03

Úgy látszik,hogy divat növényeket bevinni a közösségi médiába:), ausztrál mini-kert: www.facebook.com/meeteater?v=app_349285803981, a kivitelezés a 100 éves fa esetében jobban bejön:)
süti beállítások módosítása