Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Fájdalmas valóság

2010.12.22. - sinkovits Szólj hozzá!

A családon belüli erőszak valóság, nem csak kibővített valóság

A családon belüli erőszak létező dolog, fontos és jó, hogy sokan sokféle kreatív módon igyekeztek már felhívni rá a figyelmet. Örömmel láttam a legújabb kísérletet: A "Frauennotruf München eV" német non-profit szervezet a családon belüli erőszak ellen küzd. Legújabb kampányuk ötvözi a print hirdetést és az általunk favorizált kibővített valóságot, azaz AR-t, ennek eredményeként egy az AXA által már bemutatott érdekes öszvérhez hasonló képződmény jön létre.

A bántalmazott nők egy párhuzamos világot élnek, ez az, amit kitűnően érzékeltet a hirdetés: A gyönyörű, gondtalannak tűnő nők "második" életét az AR leplezi le és szörnyű mélységekbe vezet minket, ami a szerencsétlenül járt nők sorsát illeti.

Címkék: augmented reality digitális marketing alternatív reklámmegoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr532530640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása