Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Búcsú Barcelonától

2011.02.18. - sinkovits Szólj hozzá!

Lucas Jatoba az elmúlt 3 évben a lenyűgöző Barcelonában élt és szeretett volna valami különlegeset adni a városnak a vendégszeretetért és az élményekért, ezzel intve búcsút neki. A fiatal brazil srác meg szerette volna köszönni egy különleges ajándékkal az örömteli perceket, ezért egy fél tucat léggömböt eresztett szélnek a város felett bennük színházjegyekkel, és ezt a kis akcióját filmre vette és megosztotta barátaival.

A film persze elég amatőrre sikeredett, de nem is az volt a célja. Nem úgy, mint a tettét megismerő és később felhasználó Antrapalo utazási irodának és ügynökségének, a méltán híres DoubleYou-nak.  Látva az egyszerű megvalósítást, már ami a filmet illeti, felajánlották Neki, hogy ismét megvalósítsa elképzelését, ám mostmár nagyobb volumenben és profi filmesekkel. Ennek eredményeképpen született ez a gyönyörű videó.

Azért tetszik különösen, mert egy "civil" szívből jövő teljességgel érdek nélküli és mély érzését használták fel profi reklámosok érdekből, aminek az eredménye egy nagyon szimpatikus és szerethető dolog lett.

Címkék: vírus marketing digitális marketing vírus film doubleyou alternatív reklámmegoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr972669194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása