Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Jennifer Anniston szexvideója

2011.03.08. - sinkovits 2 komment

 OK! Mi kell ahhoz, hogy sikeres vírusvideót csináljunk? Ebből az alapfelvetésből indul ki Jennifer Anniston főszereplésével a Smartwater víz filmje. Nagyon hasznos, ha kéznél van egy nagyobb név, Jennifer Aniston tökéletesen megfelel a célnak. Jól jöhet pár cuki kutyus, dirty-dance-elő babák, egy tátogó tinisztár, Keenan Cahill és talán nem lenne baj az egészet Jennifer Anniston szexvideója néven futtatni. A filmben felvonultatják az utóbbi idők legnézettebb víruskliséit, még Paul "Bear" Vasquez, azaz a szivárványfiú is felbukkan.

Érdekes gondolat egy kvázi "vírusvideó-paródiától" várni, hogy az abban felhasznált népszerű elemek azok nézettségéhez hasonló számokat produkáljon, de a tegnapi napon (03. 07.) felkerült videót közel 400 ezren tekintették meg, be kell látnunk, hogy működhet. Jennifer Annistonnal véleményem szerint egyébként sem lehet mellé lőni.

Címkék: vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr562721310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sinkovits · http://thinkdigital.blog.hu/ 2011.03.08. 19:28:28

Nahát már meg is duplázódott a látogatások száma, 800 felett van, egyre közelebb az 1M-hoz!
süti beállítások módosítása