Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Gangnam style is dead! Kismadár goes viral!

2012.12.10. - sinkovits Szólj hozzá!

Már egy ideje bóklászom a szélesre szőtt világháló legmélyebb bugyrait a mai poszt érdekében (az érdeketekben!), ám valahogy nem jött a igazi. Gondoltam, félig talán heccből, ha 1 órán belül nem lelem, nos, akkor beszámolok egy meglepően sikeres vírusvideóról, melyről nem akartam, mert egyúttal meglepően idegesítő is. Már csak azért is mert fülbemászó és bár rettentően extrém, én több ízben fanyalodtam újbóli lejátszására valami megmagyarázhatatlan okból. Nézzük meg miről is van szó, aztán próbáljuk meg értelmezni a látottakat, de induljunk ki abból, hogy több, mint 43 Millió videóindítás nem (értsd: NEM!) lehet véletlen:

 

pulcino pio share.JPG

 

Nos, az első gondolatom nekem is az volt, hogy ezekkel az olaszokkal valami nem stimmel. De akkor, hogy lett a Pulcino Pio világsztár és egyáltalán mi ez? Az első kérdésre nem tudok válaszolni, ha valaki sejti ossza meg velem is. Hogy mi ez? Elárulom a mostanra a döbbenetből felocsúdott Olvasónak: Az Olaszországban népszerű Radio Globo szuper Pulcino Pio nevű alkalmazásának promóvideója. A kismadár igen hamar elég komoly mém lett (megcáfolhatatlan hiszen PerezHilton is foglalkozott vele), és mi lehet jobb fokmérője egy vírusvideónak, mint ez, ha a nézettség már pipa?

 

radio globo_pulcino pio_superstar.JPG

Címkék: vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr174958785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása