Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Ucle Drew aláz a sztrítten

2014.01.24. - sinkovits Szólj hozzá!

Kyrie_Irving_Uncle_Drew_Streetball.pngA történet 2012 közepére datálható, ekkor történt ugyanis, hogy egy Kevin nevű srácot Bloomfield egyik streetball pályájára elkísérte a nagybátyja, Drew. Bár vélhetőleg van az öreg Uncle Drew-nak van némi tapasztalata a pályán fiatalkorából, korára való tekintettel természetesen csak nézőként vett részt a meccsen. Egészen addig, amíg a csapat egyik tagja le nem sérült, ekkor lépett színre Drew bácsi, aki eleinte ügyetlenkedésével vonta magára figyelmet, mígnem elkezdett játszani. De hogy??!! Drew bácsi varázsol és kőkeményen aláz. 


Persze Uncle Drew nem más, mint az NBA-s Kyrie Irving, a Cleveland Cavaliers játékosa öregúrrá maszkírozva, az egyébként pedig már 3 részből álló webvideó sorozat pedig a Pepsi Max terméke. 

2. rész.

3. rész.

Címkék: youtube vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr375779433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása