Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Egy online médium, aki mindent tud rólad

2010.03.26. - sinkovits Szólj hozzá!

 Hölgyeim és Uraim, íme Madame TreSesti, egy igazi online médium:

Szimpatikus jövendőmondónk létezését a Vodafone-nak köszönhetjük, pontosabban köszönhetik a hollandok. A mobilszolgáltató hollandiai közösségi kampánya ez. Madame TreSesti mindent megmond rólunk a közösségi térben tett aktivitásaink alapján. Ismeri a személyiségünket, a szerelmünket, az életritmusunkat és az egészségi állapotunkat is.

Jó persze némi segítséggel. A felhaszálók Facebook, LinkedIn, Twitter és Hyves (holland) profiljait hívja segítségül. Nálunk ezek közül főként a FB a legelterjedtebb. Ám ez is elegendő személyiségünk és szerelmünk megismerésére. Mindig is szerettem a kreatív FB oldalakat, de ennél is jobb, mikor egy külsős site integrálja ilyen formában a Facebookot. Izgalmas úgy látni oly annyira megszokott FB környezetünket egy teljesen más, amúgy szépen kivitelezett környezetben. Az ötlet önmagában is rendben van, és hát ritka az ennyire-ennyire közösségi kampány, amely egyből 4 közösségi oldalt integrál. 

 

Remek egy kampány ez, piros pont a készítőknek. (Achtung!) Mindenkinek ajánlom kipróbálásra!!!

http://www.madametresesti.com/

Címkék: facebook microsite közösségi marketing digitális marketing kreatív honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr971868966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása