Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Antoine Dodson inspirálta T-Mobile reklám

2011.01.07. - sinkovits Szólj hozzá!

 

 Nos, íme Mr. Antoine Dodson. Bár vélhetőleg mára kevesebben vannak azok, akik nem ismerik, mint akik igen, mégis nézzük ki is ő, honnan jött legendája és hogyan lett egyszerű, ám annál felháborodottabb és roppant vicces stílusban beszélő riportalanyból és riportjából slágergyanús autotune remix, billboard listás szám és nem utolsó sorban 2010 legnézettebb videója, az USA egyik legismertebb arca:


(Ha még nem ismerted volna itt találod a híradást, melyben feltűnt, ill. itt a népszerű zenét, itt pedig kedvenc punk-rock feldolgozásomat)

Története megihlette az amerikai T-Mobile-t: Legújabb reklámjukban a főszereplő az egykor szenzációs kosárlabdázó, ma pedig NBA kommentátor, Charles Barkley, akinek kommentárjából készül remix, amely futótűzként kezd terjedni, akárcsak a Bed Intuder. Tegyük hozzá természetesen, hogy a T-Mobile-nak köszönhetően.

Címkék: youtube vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr852568400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása