Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Új layout és ovi app

2011.02.11. - sinkovits 1 komment

 A Digitális Marketing Blog új layout-ot kapott, nem pro, de kellett már egy kis frissítés. Megtettem. Sokan kérdezték, hogy mi ez a gép oroszlán odafent. Elárulom, mert valóban nem könnyű kitalálni.

Nos Ő hivatott utalni a digitális marketing Oscar-jára, minden digitális marketinggel foglalkozó szakember álmára. (Az előbbi linken többet is megtudhatsz róla)

Az én nagymacskám odafent ezt a díjat hivatott mindig a levegőben lebegtetni, nem egy nem kettő a blogon bemutatott digitális kampány nyert már vagy nyert később díjat. A továbbiakban is igyekszem bemutatni a legkreatívabb digitális megoldásokat.

Az új külső kapcsán pedig visszajelzéseket várok.

Más:

A Nokia Ovi Store-jából letölthető a blog mobil appja Nokiákra. Nem okos, nem szép, de használható és kényelmesebb olvasást tesz lehetővé mobilról, mint eddig.

Az alkalmazás INNEN letölthető!

Címkék: digitális marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr252653428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maurice74 · http://www.personaltraining.hu 2011.02.20. 14:02:38

Szia!

Nekem tetszik az új megjelenés, az oroszlán is jó.
süti beállítások módosítása