Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Diesel Island: Egy trópusi utópia története

2011.02.27. - sinkovits Szólj hozzá!

 A Diesel új nagyszabású kampányához álmodott egy új világot, melynek neve: Diesel Island. Egy új, izgalmas Diesel-világ, amihez bárki csatlakozhat, ahová bárki emigrálhat, ha elege van a szürke hétköznapokból, ahol a korábban bevezetett Be Stupid elvek szabadon virágozhatnak. 

A hírt Diesel rajongók ezrei várták a világ minden tájáról. Sok évi társadalmi elnyomást követően ezek a bátor, invidualista vagy csupán a szó jó értelmében hülye emberek végre otthonra találhatnak 2011-ben.  

Mi lenne, ha felépíthetnél egy új nemzetet a semmiből? Amelybe beépíthetsz minden jó elemet más országok működéséből és elvethetsz minden rosszat? Ha újraírhatnád a törvényeket? Milyen világ lenne? 

A Diesel által elképzelt világhoz, nemzethez bárki csatlakozhat, bárki lehet annak állampolgára, ugyanis a Diesel üzletekben hivatalos nagykövetségeket állítanak fel, ahol bárki kérvényezheti a Diesel-állampolgárságot.

A Diesel fantasztikus elképzelését ügyes hagyományos, digitális és egyéb alternatív eszközök segítségével terjeszti, vírus videók, a sziget mindennapi életén alapuló fb alkalmazás, kalóz rádió stb. várható.

Ahogy hirdetik "a Diesel Island a legkevésbé elcseszett hely a világon", nem mellesleg a világ legnagyobb szexuális energia-importőre! Azért ez valami!

 Mindamellett, hogy ez egy marketinggépezet által kitalált elvont, utópisztikus elképzelés, érdekes belegondolni, hogy vajon felépíthető lenne egy "tökéletes" társadalom és milyen lenne az. És, ha a kérdésre nem is létezik helyes válasz, a Diesel legalább pár percre kiragadott jó vagy jónak hitt társadalmunkból. LIKE

Ismerkedj meg a Diesel Island felépítésével: http://www.diesel.com/island

Címkék: microsite vírus marketing közösségi marketing digitális marketing sra rushmore kreatív honlap alternatív reklámmegoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr612695103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása