Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Das Beer Boot

2011.03.01. - sinkovits 2 komment

 Van egy online shop, a vat19.com, ami mindenféle mókás kütyüket, érdekes bigyókat árul. Nálunk is van már pár ilyen sikeres vállalkozás, biztos ismerős a téma. Ám a vat19 nyújt némi pluszt is, pár termékükhöz szoktak csináli promóvideókat. Ezek közös jellemzője, hogy általában viccesek, van amelyik nagyon és van amelyik kevésbé.

Ám nemrég komoly fejtörést okozhatott az alábbi csizma-alakú söröskorsó. Valljuk be nem könnyű termék, Te hogy adnád el EZT?

Ugye, hogy nem egyszerű? Nos, a vat19 egy kézenfekvő alapgondolatra igyekezett felfűzni a promóvideót, melyet érthetetlen módon ötvözött némi Brüno beütéssel: mi van, ha nem szereted a sört? Semmi probléma, használhatod gumicukortartónak, teletöltheted gémkapoccsal, ihatsz belőle természetesen üdítőt, tárolhatsz benne szirupot és még rengeteg mindent. Talán már érezzük, hogy más termékeik sem lehetnek túl hasznosak, így valóban nem árthanak a videók.

Na és mit kreáltak ehhez a remek termékhez? Hát íme:

Címkék: vírus marketing vírus film kreatív honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr982702405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása