Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Kiterjesztett valóság luxus kivitelben

2011.03.24. - socialite Szólj hozzá!

Valahányszor egy jó kis AR kampányt látok, mindig belesajdul a szívem, hogy mi még miért nem tartunk itt. Persze ennek sok oka van, ezt most itt nem szeretném kifejteni, viszont az biztos, hogy az MWC-n Barcelonában a sok előadás és kiállító stand mellett a Qualcomm-nak (aki egyébként az esemény főszponzora volt) sikerült felhívni magára a figyelmet.
Mert mi is az örökös probléma a döntéshozók meggyőzésével? Túl sok prezentációt, és ha lehet, még annál több burleszk showt,  exkluzív szórakoztató programot láttak már a meggyőzésük érdekében, hogy valószínűleg már  mindent unnak. Játszani viszont mindenki szeret, így az MWC egyik estéjén 4000 VIP vendég kapott meghívót a Qualcomm-tól egy különleges buliba, ahol telefonjukon keresztül sárkányvadászatra invitálták őket. Márpedig egy ilyen kihívásnak melyik tettrekész férfi tudna ellenállni? Az applikáció letöltése után elindult a vad, virtuális sárkányvadászat, a pozíciójukat, és a többiek eredményét a party alatt az appon keresztül szintén nyomon követhették a résztvevők.

Az appot a Qualcomm szerint a résztvevők 30%-a töltötte le és használta, ami egyáltalán nem rossz szám tekintve, hogy ugyan mobilfanatikusokról, de mégis vezető beosztású döntéshozókról van szó. Én bízom benne, hogy annyira megtetszett nekik, hogy hamarosan itthon is több ehhez hasonló megvalósítással találkozhatunk.

 

Címkék: ar augmented reality kiterjesztett valóság digitális marketing mobilalkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr402767196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása