Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Nem is olyan uncsi a svéd?

2011.03.30. - sinkovits Szólj hozzá!

 Svédország a rend, fegyelem, tisztaság hazája. Morcos vikingszármazékok jól működő társadalma egy hideg északi vidéken. IKEA-ásan praktikusak, kiszámíthatóan szabálykövetők. A Carlsberg a világ talán leggátlásosabb nemzetét akarja csöppet felrázni egy 500 kihívást tartalmazó iPhone app-pal: ez az Unbottle Yourself. 

Egyáltalán nem szokványos feladatok végrehajtása a cél, mint pl. átölelni egy fát és másokat arra bírni, hogy csatlakozzanak hozzánk, turistáknak a svédek által imádott helyi "celeb"ként bemutatkozni, 5 percig hátrafelé sétálni, parfümériában az összes terméket magadon kipróbálni vagy  pantomimezve pénzt keresni az utcán. Persze a tetteidet képekkel, videóval kell bizonyítanod. Ha mindent sikerül végrehajtani Hong-Kong-ban bulizhatsz, de egyéb nyereményekért (iPad stb.) is lehet nevezni extra küldetések végrehajtásával. 

Kampánysite: http://www.unbottleyourself.com/home.html

Címkék: digitális marketing alternatív reklámmegoldások mobilalkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr682784341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása