Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Batman Underwear Guy

2012.12.09. - sinkovits Szólj hozzá!

batman underwear.JPGBevallom először talán le sem esett, hogy egy ügyesen kivitelezett vírusvideóval van dolgom. Egyszerűen csak nevettem, mert lássuk be a fazon óriási. Úgyhogy inkább nézd meg Te is, alább majd lesz pár részlet:

 

 

Tehát ahogy elhangzott és írva vagyon, a videó a MyNextGig.com újszerű állásportált hivatott népszerűsíteni, amely önmagában is érdekes, persze annyira nem, mint Jakob, a Batman-es alsóban. A MyNextGig.com egy videófókuszú állásportál állást kínálóknak és keresőknek, amelyen akár videóinterjú is szervezhető. Ha tényleg annyira érdekel - ahelyett, hogy a fentit játszanád újra, kiváltképpen a Raptor figurát sokszor - az alábbi képre kattintva megtekintheted a site bemutatkozó videóját:

 

mynextgig.JPG

 

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy like-ot és boldog lesz a szívem!

Címkék: vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr444956628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása