Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Amikor a print hirdetés és a mobil app találkozik

2010.09.29. - sinkovits Szólj hozzá!

 Az AXA, Belgium vezető biztosító társasága előállt nemrégiben egy mobil alkalmazással iPhone-ra. Egy egyszerű, ingyenes alkalmazásról van szó, amely végigvezet néhány lépésben, hogy mi a teendő, ha autóbaleset ér. 

Ez eddig nem forradalmi, de itt jön be a zseni: a mód, ahogy alkalmazásukat promózták. Vettek hagyományos teljes oldalas print hirdetéseket, és egy innovatív digitális csavarral a kreatívon hagytak helyet egy iPhone-nak. A telefont ezen elhelyezve és a címet beírva (QR kóddal kényelmesebb lett volna) megelevenedett egy a nyomtatott kreatívhoz illeszkedő videó, amely elmeséli a storyt és bemutatja az alkalmazást.

Végül megjelenik egy link, ahonnan azonmód letölthetjük az alkalmazást. 

Tetszik és nagyon ötletesnek tartom a különböző reklámmegoldások házasítását. Ezekből az innovatív első alkotás mindig nagy durranás lesz, persze sokszor nem lehet ellőni ugyan azt a poént.

Ez minden esetre érdekes:

 

 

 

Címkék: digitális marketing mobilalkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr852331496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása