Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

A világ első outernet movie-ja

2011.03.08. - sinkovits 2 komment

 A blog fennállása óta vélhetőleg ez a legizgalmasabb, leginteraktívabb digitális reklámmegoldás, amit valaha láttunk. Ha igazán belegondolunk talán érezzük, hogy várható volt. Lassan minden összeállt hozzá: okosabbnál okosabb telefonok, egyre gyorsabb mobilnet, augmented reality és layar technológia, QR kód, GPS helymeghatározás... Már valóban csak a felismerés hiányzott, hogy mindezt összegyúrva a szórakoztatóipar új izgalmas ágát lehet megvalósítani, az átélhető mozifilmek válfaját.

A 13th Street Universal-nál összeállt a kép és meg is valósították az első példányát, ami a The Witness nevet kapta. A dolog lényege, hogy konkrét előre kijelölt helyszíneket bejárva átélhetjük egy story cselekményét, aktív részesei lehetünk egy kitalált történetnek előre elhelyezett markerek, QR kódok és egyebek segítségével. Egy mobil alapú, interaktív mix a mozifilm és a valós élet között félúton.  Te és az iPhone-od egyfajta dedektívvé válva nyomozhatsz, kihallgathatsz embereket és bizonyítékok után kutathatsz. 

Ízlelgessük a szót: outernet

A story több kimenetelű is lehet aszerint, hogy milyen döntéseket hozunk. Igazán izgalmas cucc, vajon mennyi mindenre lenne jó az elterjedése? Pubokba forgalmat irányítani, terméket elhelyezni a storyban? Van benne potenciál bőven! 

Címkék: digitális marketing mobilreklám alternatív reklámmegoldások mobilalkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr92722034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

worki · http://worki.hu 2011.03.08. 18:43:58

A kutyás rész mekkora komoly már!

sinkovits · http://thinkdigital.blog.hu/ 2011.03.08. 19:33:55

@worki: Hát igen egy csöppet fokozza a játék izgalmát az biztos! :)
süti beállítások módosítása