Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Egy kis hétvégi online golf?

2010.03.27. - sinkovits Szólj hozzá!

 Így a hétvége beköszöntével nem is találhattam volna jobb témát, mint egy ilyen kellemes kis kikapcsolódást, egy kis online golfot, ráadásul ingyen és professzionális minőségben. Ugyanis a World Golf Tour ingyen elérhetővé tett site-ján egy remek golf szimulátort, melynek nem titkolt szándéka a versenysorozat promotálása a manapság oly népszerű social media eszközökkel.

Azon felül, hogy az ember hálás a WGT-nek ezért a nagyszerű játékért, nagyban hozzájárul ténykedésével a versenysorozat megismertetéséhez. Ugyanis tulajdonosai komoly web2-es eszközökkel operálnak. A versenyt követhetjük Twitteren, de ami a legjobb az egészben, hogy Facebook Connect van az oldalba építve, így egy-egy szép ütésünk eredményét egyből megoszthatjuk FB-on, de még arra is van lehetőségünk, hogy multiplayer game-et játszunk barátainkkal. 

Mindezen felül a játék úgy funkcionál, mint egy online golf klub. Avatarunkat magunk alakítjuk, felszerelését, ruházatát megvásárolhatjuk. Mint látható, az oldalon vezetnek egy eredménytáblát, ahová felteszik az aktuálisan legeredményesebb online golfozókat.

Bevallom el lehet vele játszadozni, bár valószínűleg élőben jobb. Minden esetre érdemes tenni vele egy próbát. Ami nagyon tetszett még, az az, hogy bár van egy nagyon rövid regisztráció, bár az is inkább annyi, hogy az Avatarunk adatait megadjuk, nem kell visszaigazoló mail-lel vacakolni, egyből indulhat a játék.

Jó szórakozást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr391872889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása