Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Egy családi autó (sőt a család) is lehet cool!

2010.09.16. - sinkovits 2 komment

 Alig, hogy bemutattam 2010 legsikeresebb vírusvideóiról egy infografikát, ráakadtam egy gyöngyszemre, ami miatt érzésem szerint ennek a meccsnek még koránt sincs vége. Bizony az Nike és a többiek mögé szorosan felsorakozott a Toyota, az Ő Sienna-ájával. Erőteljesen rágyúrtak a témára: szemrevaló családi autójukat egy vidám rap videóval és az ezt és pár kiegészítő videót tartalmazó "branded channel"-lel promótálják. A videóban egy fiatal apuka és anyuka henceg a szülői lét szépségeivel, természetesen ritmusra és gangsta stílusban. Ez idáig a családi autó/kisbusz/furgon a kúlság antitézisének számított, na ezt a sztereotípiát állítja fejre a Swagger Wagon. Még ha nem is lesz a szinglik álma, legalább megadja a lehetőséget a fiatal szülőknek, hogy nevessenek magukon egy kicsit és büszkék legyenek rá, hogy ezzel furikázzák a csemetéket: "Sienna SE in the house!"

Több, mint 6 millióan látták 4 hónap alatt, Facebook oldalukat 25 ezren lájkolják, Youtube channel-jükre 10 ezren iratkoztak fel. Milyen kár amúgy, hogy Mo.-ról még nem tudunk branded channel-t csinálni...

Címkék: youtube vírus marketing digitális marketing vírus film

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr112299181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ghost_Face009 · http://thinkdigital.blog.hu/ 2010.09.16. 09:54:01

A Fantának egyébként van brandelt csatornája. De csak azért tudták megoldani, mert a Coca-Cola HU odaszólt a US kólának hogy intézzék el a google-lel :)
www.youtube.com/user/fantahungary

WorthyGirl 2010.09.17. 14:51:39

ötletes kis kampány, ahogy látom már megy egy ideje, de az én figyelmemet is eddig elkerülte...
süti beállítások módosítása