Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

A mobil alkalmazásokban rejlő potenciál

2010.01.29. - sinkovits Szólj hozzá!

Egyre több nagy cég áll elő külföldön saját ingyenes mobil alakalmazással. Érdemes lehet itthon is elgondolkozni ezek bevethetőségén minden szektorban, csak egy jó kis ötletre van szükség hozzá, rengeteg minden megvalósítható. El kell gondolkozni azon, hogy saját területünkön, saját termékünkhöz vagy szolgáltatásunkhoz milyen a felhasználó számára hasznos alkalmazás fejlesztésébe lehetne belekezdeni.

Hogy ennek mekkora a reklámértéke azt megbecsülni nem könnyű, mindenesetre az alábbi videókban látható alkalmazásokat igen hamar igen sokan töltötték le külföldön, és igen nagy népszerűségnek örvendenek. Mára nálunk is egyre több ember kezében látni ilyen okosnak nevezett telefont. A technológia adott..

 

Címkék: digitális marketing mobilreklám mobilalkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr91712602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása