Digitális Marketing Blog

Think Digital!

Like It Easy

Hirdetés

 

Osztják

Digitális Marketing Blog

Szórakoztató digitális marketing!

A ThinkDigital kreatív digitális reklámmegoldások inspiratív célzatú bemutatását tűzte ki célul!

Kontakt: sinkovits.andras@gmail.com

Absolut Drinkspiration 2.0

2010.03.17. - sinkovits 1 komment

Absolut Drinkspiration

Az Absulut most bemutatásra kerülő mobilalkalmazása a 2. ilyen jellegű project-je a cégnek. A megfelelő ital kiválasztásában segít ennek az ötletes iPhone App-nak az első verziója.

Segít nekünk:

- a hangulatunknak
- a napszaknak
- az időjárásnak
megfelelő,
- alkoholtípus
- italszín
- helyszín
- stb.
alapján kiválasztani a tökéletes itókát.

Az App-el kapcsolatban a legjobb dolog azon túlmenően, hogy Facebookon, Twitteren megosztható a választásunk és, hogy hogyan épül bele GPS funkcionalitás, hogy egy élő tendenciaelőrejelzőként működjön, amely megmutatja valós időben, hogy a világban éppen milyen koktélokat rendelnek.

François Bécar, a a Great Works tervezője azt mondja:"Az Absolut az első koktélmárka, amelyik mobilalkalmazással rukkolt elő, ezzel is innovatív márka képét kialakítva magáról fogyasztóiban. Amellett, hogy kreatív és merész nagyon sok különböző módon teremt kapcsolatot a fogyasztókkal."

Ez volt tehát az első verzió:

Újabban elérhető egy Androidos verzió egyaránt, ez volna a 2.0. Ezt szintén a fent látható videóval promótálják, a különbség annyi, hogy a cím mögé biggysztettek egy 2-est és egy 0-át ponttal elválasztva.

Címkék: digitális marketing mobilreklám mobilalkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://thinkdigital.blog.hu/api/trackback/id/tr601843748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása